INSIDE PASSAGE EN MET BEZOEK AAN
O.A. VANCOUVER, VANCOUVER ISLAND EN HUBBARD GLACIER

Langs de fantastische kust

van AlaskaBinnenkort volgt hier meer informatie over de prachtige cruise met de Regatta van Oceania Cruises eind mei 2022. 

Ik werk altijd op maat en stel de reis samen naar de wensen van mijn gasten. Wenst u informatie over de cruise of het schip of een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met mij op. Ik assisteer u graag!


 

Naar Alaska met de Regatta van
Oceania Cruises in 2022


Gletsjers, Inside Passage en met bezoek aan o.a. Vancouver Island en Vancouver

Clara Gruben:
‘Alaska is een schitterend vaargebied wat steeds weer blijft boeien en bekoren. Veel plaatsen zijn over de weg moeilijk bereikbaar, wat een cruise extra aantrekkelijk maakt. Imposante fjorden, stadjes waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan en een interessante geschiedenis maken Alaska tot een adembenemende ‘must-see’ bestemming. Als u Alaska wilt zien aan boord van een niet te groot cruiseschip, maar juist ‘weg van de massa’, dan is de Regatta van Oceania Cruises de perfecte keuze voor u.  Aan boord van Oceania geniet u van heerlijke culinaire verrassingen en van persoonlijke aandacht door een uiterst attente bemanning. Dat wilt u toch ook?’ 

Contact

T +31 6 27109448  (ook voor Whatsapp)

E  clara@claraschoice.nl

FB.png
insta.png

Clara’s Choice/Clara Gruben is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij United Travel ; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs.
Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel (ANVR 5471 en SGR 3642). U boekt bij en betaalt aan United Travel (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59901152).

Privacy statement