INSIDE PASSAGE, VANCOUVER ISLAND EN HUBBARD GLACIER

Naar het adembenemend mooie 
Alaska

kop.png
golf-goud.png
rClass-Regatta web.jpg
oceania-removebg-preview.png

U hebt al regelmatig gehoord of gelezen over een cruise naar Alaska. Het staat op uw verlanglijst... U kijkt op internet, maar wat een keuzes! U zoekt een reiservaring weg van de massa, op een kleinschalig schip, waar aandacht is voor uw persoonlijke cruisebeleving. Een reis waarin ook de vliegreis en excursies inbegrepen zijn. Waar u aan boord niet voor elke cappuccino of flesje mineraalwater hoeft betalen.  U vindt uw individuele vrijheid belangrijk, maar vindt het wel prettig om een Nederlands aanspreekpunt te hebben. Die de cruise en de excursies zelf begeleidt, het gebied en het schip op haar duimpje kent. En u wilt graag vertrouwd boeken, zeker na de wereldwijde pandemie.

Zo'n reis is er! Lees hieronder verder. 

 

aan dek2.JPG

De reis in het kort

Deze begeleide reis heeft alle hoogtepunten van Alaska in zich.
Na een dag in de leuke stad Vancouver varen we langs de uitgestrekte naaldbossen van de Inside Passage naar de mooiste bestemmingen van Alaska. In Sitka, Juneau, Ketchikan en Icy Strait Point kunt u de geschiedenis van zowel de goudkoortsperiode als van de oorspronkelijke bewoners ontdekken.

En dan de natuur… fjorden, besneeuwde bergtoppen en adembenemende gletsjers wachten op u. Met een beetje geluk spot u ‘wildlife’ als beren en walvissen.

Na een bezoek aan de stad Victoria op het mooie Vancouver Island eindigt deze reis in de stad Seattle.

 

25 mei 2022.png

Regatta van Oceania Cruises
Van 24 mei t/m 4  juni 2022


Gletsjers, Inside Passage en met bezoek aan o.a. Vancouver, Vancouver Island en Hubbard Glacier.
 

Clara Gruben:
‘Alaska is een schitterend vaargebied wat steeds weer blijft boeien en bekoren. Veel plaatsen zijn over de weg moeilijk bereikbaar, wat een cruise extra aantrekkelijk maakt. Imposante fjorden, stadjes waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan en een interessante geschiedenis maken Alaska tot een adembenemende ‘must-see’ bestemming. In mei zijn de bergtoppen nog besneeuwd en ontwaakt de natuur. Als u Alaska wilt zien aan boord van een niet te groot cruiseschip, maar juist ‘weg van de massa’, dan is de Regatta van Oceania Cruises de perfecte keuze voor u.  Aan boord van Oceania geniet u van heerlijke culinaire verrassingen en van persoonlijke aandacht door een uiterst attente bemanning. Dat wilt u toch ook?’ 

alaska blog.png