17 maart 2020


Beste lezers,

We maken op dit moment een bizarre tijd mee.
In de lange tijd dat ik werkzaam ben in de cruise-branche heb ik al diverse crisissen meegemaakt (9/11, SARS en de IJslandse aswolk om maar enkele voorbeelden te noemen).
Maar deze Corona-crisis is de overtreffende trap en de informatie volgt elkaar in snel tempo op.

Afgelopen dagen ben ik volop aan het werk geweest met het terughalen van klanten onderweg en informeren en assisteren van hen die op het punt stonden te vertrekken.

 

Deze dagen staan de boekingen centraal met een vertrekdatum in de komende weken. Alles op volgorde van vertrekdatum. Ik monitor de recente aanpassingen en mogelijkheden om gasten om te boeken en informeer ieder van mijn klanten zo spoedig mogelijk.

 

Bij de rederijen en luchtvaartmaatschappijen is de drukte enorm en geeft men voorrang aan gasten die op korte termijn zouden vertrekken. Graag uw begrip en geduld.

 

Zelf ben ik goed bereikbaar per mail, WhatsApp of telefonisch, ook (zoals u van mij gewend bent) buiten kantoortijden. Mocht u vragen hebben of even van gedachten willen wisselen over uw aankomende cruise, ik sta uiteraard tot uw beschikking.

 

Ondertussen: help elkaar en blijf gezond!

 
Met vriendelijke groet,

Clara Gruben
Clara's Choice

Contact

T +31 6 27109448  (ook voor Whatsapp)

E  clara@claraschoice.nl

FB.png
insta.png

Clara’s Choice/Clara Gruben is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij United Travel ; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs.
Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel (ANVR 5471 en SGR 3642). U boekt bij en betaalt aan United Travel (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59901152).

Privacy statement