7 januari 2021

Beste lezers,

Allereerst wens ik u allen een goed en vooral gezond 2021 toe!


We maken op dit moment een bizarre tijd mee. Door Covid-19 liggen veel cruiseschepen nog stil. Maar voorzichtig is ook goed nieuws te melden: de eerste schepen en rederijen hebben (beperkt) activiteiten hervat. Protocollen zijn aangepast en er zijn extra veiligheidsmaatregelen getroffen om het Covid-19 virus aan boord geen kans te geven. Tegelijkertijd moeten we vanwege de verschillende reisbeperkingen op de bestemmingen nog even geduld hebben, voordat de schepen en passagiers (van verschillende nationaliteiten) overal weer welkom zijn. Dat blijft nog even een complexe situatie. Maar het vaccin geeft hoop, zowel voor ons als voor de landen, waar men graag weer internationale reizigers (en cruiseschepen) ontvangt!

De afgelopen 10 maanden ben ik volop aan het werk geweest met het informeren en assisteren van hen die een cruise hadden geboekt. Velen daarvan heb ik gelukkig kunnen omboeken naar 2021 of 2022. 

Ook merk ik dat mijn gasten staan te popelen om weer op reis en/of op cruise te gaan. Ik begrijp dat als geen ander, ook bij mij 'kriebelt' het. Ik mis het cruisen enorm en daarover mogen we blijven dromen. Want er komt weer een tijd, dat we het virus en deze crisis achter ons kunnen laten, daarvan ben ik overtuigd.

Dat betekent dat ik ook al weer tijd besteed aan cruise-aanvragen voor 2021 (en zelfs voor 2022 en daarna). En dat stemt mij positief en geeft mij energie! Mocht u ook cruiseplannen hebben en wilt u dat ik met u meedenk en u voorzie van een persoonlijk advies, neem dan vooral contact op. Boeken kan momenteel onder heel flexibele voorwaarden, waarover ik u uiteraard graag informeer.
 

 

Ik ben goed bereikbaar per mail, WhatsApp of telefonisch, ook (zoals u van mij gewend bent) buiten kantoortijden. Mocht u vragen hebben of even van gedachten willen wisselen, ik sta uiteraard tot uw beschikking.

 

Ondertussen: blijf gezond en blijf over mooie cruises dromen!

 
Met vriendelijke groet,

Clara Gruben
Clara's Choice

Contact

T +31 6 27109448  (ook voor Whatsapp)

E  clara@claraschoice.nl

FB.png
insta.png

Clara’s Choice/Clara Gruben is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij United Travel ; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs.
Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel (ANVR 5471 en SGR 3642). U boekt bij en betaalt aan United Travel (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59901152).

Privacy statement