top of page

Explora Journeys
Explora 1 - Uniek aanbod

kop.png
golf-goud.png

THE OCEAN STATE OF MIND

Dit is een unieke kans om deel uit te maken van het introductieseizoen van Explora Journeys, een gloednieuwe rederij, maar vooral een gloednieuw concept. In juli komt het eerste schip Explora I in de vaart. Alles is anders… De Suites en Residences zijn ruimer dan ruim en hebben allen een privé balkon. Er zijn 9 fantastische restaurants om te genieten van culinaire hoogstandjes die de Michelin-chefs bereiden. Fitness of een yogales aan dek, entertainment met sing-a-songwriters, alles ademt hier creativiteit. Ook aan de nieuwste milieuvriendelijke technologieën is gedacht, bijvoorbeeld met hybride stroomopwekking en beperking van onderwatergeluiden.

In de vaarschema's worden fascinerende havens bezocht die zelden door cruiseschepen aangedaan worden. Het zijn geweldige ontdekkingsreizen. U kunt er nu deel van uitmaken, want ter kennismaking heeft deze rederij een geweldig aanbod: inscheping in Rotterdam op 22 augustus a.s. en adembenemende Engelse, Schotse en Ierse bestemmingen aandoen. Ontscheping in Glasgow op 2 september, waarna uw terugvlucht naar Amsterdam is inbegrepen.

 

Aanbieding voor een balkonsuite OT2:
€ 4.799 per persoon in een tweepersoonssuite

Inclusief:
 

- cruise (inscheping Rotterdam op 22 augustus)
- volpension
- drankjes (wijnen en premium sterke dranken, koffiespecialiteiten, thee en frisdranken, inclusief minibars in de suite)
- havengelden
- wifi

- fooien
- vliegreis Glasgow-Amsterdam met KLM inclusief 23 kg ruimbagage (op 2 september, verlenging is mogelijk

Meer weten? Advies over deze reis en dit unieke aanbod?
Clara vertrelt u er graag over en stuur desgewenst een brochure.
 

bottom of page