INSIDE PASSAGE EN MET BEZOEK AAN
O.A. VANCOUVER, VANCOUVER ISLAND EN LOS ANGELES

Langs de fantastische kust

van AlaskaHieronder leest u alle details over deze prachtige reis met de Regatta van Oceania Cruises.  Ik werk altijd op maat, geheel naar de wensen van mijn gasten. Wenst u informatie over de reis of het schip of een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met mij op. Ik assisteer u graag!

 

De reis

Deze reis heeft alle hoogtepunten van Alaska in zich.
Na een kennismaking met de mooie stad Vancouver varen we via de prachtige Inside Passage naar de mooiste bestemmingen van Alaska. In Sitka, Juneau, Ketchikan en Prince Rupert kunt u de geschiedenis van zowel de goudkoortsperiode als van de oorspronkelijke bewoners ontdekken.

En dan de natuur… fjorden, besneeuwde bergtoppen en adembenemende gletsjers wachten op u. Met een beetje geluk spot u ‘wildlife’ als beren en walvissen.
Na een bezoek aan Vancouver Island en Astoria eindigt deze reis in Los Angeles. 

 

Regatta van Oceania Cruises
Datum: van 9 tot 24 september 2020


Gletsjers, Inside Passage en met bezoek aan o.a. Vancouver Island, Vancouver en Los Angeles

Clara Gruben:
‘Alaska is een schitterend vaargebied wat steeds weer blijft boeien en bekoren. Veel plaatsen zijn over de weg moeilijk bereikbaar, wat een cruise extra aantrekkelijk maakt. Imposante fjorden, stadjes waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan en een interessante geschiedenis maken Alaska tot een adembenemende ‘must-see’ bestemming. Als u Alaska wilt zien aan boord van een niet te groot cruiseschip, maar juist ‘weg van de massa’, dan is de Regatta van Oceania Cruises de perfecte keuze voor u.  Aan boord van Oceania geniet u van heerlijke culinaire verrassingen en van persoonlijke aandacht door een uiterst attente bemanning. Dat wilt u toch ook?’ 

Contact

T +31 6 27109448  (ook voor Whatsapp)

E  clara@claraschoice.nl

FB.png
insta.png

Clara’s Choice/Clara Gruben is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij United Travel ; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs.
Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel (ANVR 5471 en SGR 3642). U boekt bij en betaalt aan United Travel (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59901152).

Privacy statement