INSIDE PASSAGE EN MET BEZOEK AAN
O.A. VANCOUVER, VANCOUVER ISLAND EN LOS ANGELES

Langs de fantastische kust

van Alaska

golf-goud.png
rClass-Regatta web.jpg
OC Vertical Logo 4C No Tag (jpg).jpgHieronder leest u alle details over deze prachtige reis met de Regatta van Oceania Cruises.  Ik werk altijd op maat, geheel naar de wensen van mijn gasten. Wenst u informatie over de reis of het schip of een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met mij op. Ik assisteer u graag!

 

aan dek2.JPG

De reis

Deze reis heeft alle hoogtepunten van Alaska in zich.
Na een kennismaking met de mooie stad Vancouver varen we via de prachtige Inside Passage naar de mooiste bestemmingen van Alaska. In Sitka, Juneau, Ketchikan en Prince Rupert kunt u de geschiedenis van zowel de goudkoortsperiode als van de oorspronkelijke bewoners ontdekken.

En dan de natuur… fjorden, besneeuwde bergtoppen en adembenemende gletsjers wachten op u. Met een beetje geluk spot u ‘wildlife’ als beren en walvissen.
Na een bezoek aan Vancouver Island en Astoria eindigt deze reis in Los Angeles. 

 

10sepregatta.png

Vaarschema & Reissom

Vaarschema van dag tot dag

09 september 2020 Vancouver    +    (klik voor meer informatie)


Rechtstreekse vliegreis met KLM van Amsterdam naar Vancouver.

Na aankomst transfer naar het hotel. Rest van de dag ter vrije besteding. Het diner is op eigen gelegenheid, maar naar wens wordt dit gemeenschappelijk ondernomen.
10 september 2020 Vancouver       +


In de ochtend genieten we van een halve dag excursie in Vancouver waarbij we Stanley Park en de Lion’s Gate Bridge bezoeken. Tevens brengen we een bezoek aan Queen Elizabeth Park en Granville Island. Na deze excursie gaan we naar de cruiseterminal van Vancouver. Daar ligt de Regatta van Oceania Cruises voor ons klaar om in te schepen. De middag kunnen we gebruiken om het schip te verkennen en eigen te maken. Tegen 18.00 uur gaan we aan dek. We varen onder de Lion’s Gate Bridge door richting Alaska. Onze cruise gaat beginnen!
11 september 2020 Zeedag Oceania Regatta    +


Dit is eigenlijk een dag op zee, maar het landschap zal u niet vervelen. Het schip vaart door de Inside Passage, tussen diverse eilanden en oneindige naaldbossen. Met een beetje geluk kunt u vandaag beren of walvissen zien.
12 september 2020 Ketchikan    +


Het kleine, smalle stadje Ketchikan ligt in de zuidelijkste punt van de staat Alaska, ter hoogte van de Canadese provincie British Columbia. Het stadje bestaat voornamelijk uit gekleurde houten huizen die op steigers in het water steunen.

Hier kunt u een excursie maken naar de Misty Fjords. Maar een wandeling door het Totempalen-park leert u ook meer over de geschiedenis van de ‘native’ bewoners.
13 september 2020 Juneau            +


Dit is officieel de hoofdstad van Alaska, maar bij aankomst door het lange fjord lijkt het qua grootte niet meer dan een provinciestadje. Het historische centrum ligt tegen Mount Juneau en Mount Roberts, waar hele mooie wandelingen gemaakt kunnen worden. Het startpunt van de kabelbaan is in de onmiddellijke nabijheid van het cruiseschip. Bovendien is dit een perfecte plek om in de baai nabij de Mendenhall gletsjer walvissen te spotten.
14 september 2020 Hubbard Glacier +


De gletsjers van Alaska zijn adembenemend en heel fotogeniek. Spectaculair als ons schip zo dicht mogelijk langs de gletsjer vaart!
15 september 2020 Sitka         +


Hoewel nog steeds klein, is Sitka qua oppervlakte één van de grotere bestemmingen van Alaska. De naam Sitka is afgeleid van de woorden Shee At'Iká, wat in de inheemse taal 'Volk aan de buitenkant van het eiland' betekent. Aan het begin van de 19e eeuw was er een hevige strijd tussen de Russische militaire macht en de inheemse bevolking. Van beide zijn de invloeden te zien. Ook hier zijn verschillende excursies te maken.
16 september 2020 Prince Rupert     +


Vandaag zijn we weer in Canada, in de meest noordelijke bestemming aan de kust van British Columbia. Tevens gelegen aan de rand van prachtige, ruige natuurgebieden en vlakbij Oliver Lake. In dit gebied hebt u heel goede kansen om beren, walvissen en berggeiten te zien.
17 september 2020 Dag op zee    +


Vandaag een dag om te relaxen, een heerlijke dag aan boord. Misschien wilt u naar één van de lezingen. Wilt u zich liever terugtrekken met een goed boek, in één van de lounges of aan dek? Of deelnemen een sportieve activiteit? Er zijn vele mogelijkheden en u zult zich zeker niet vervelen.
18 september 2020 Victoria Vancouver Island    +


Victoria is de hoofdstad van de provincie Brits-Columbia. De stad ligt in het uiterste zuidoosten van Vancouver Island en is vernoemd naar koningin Victoria. Hier kunt u een bezoek brengen aan Butchart Gardens, de beroemde tuinen, die jaarlijks miljoenen bezoekers ontvangen.
19 september 2020 Astoria      +


Bezoek aan de oudste nederzetting ten westen van de Rocky Mountains, gesticht aan het begin van de 19e eeuw. Astoria trok in die eeuw ook veel immigranten aan, die de visserij als inkomstenbron hebben geïntroduceerd. De zalmvisserij is er altijd nog befaamd. Vanaf 1921 was er een veerdienst over de Columbia-rivier, tussen de stad Astoria en de staat Washington. In 1966 werd deze veerdienst vervangen door de 6 km lange, steile burg. Het is een leuk een bezienswaardig stadje!
20 september 2020 Dag op zee        +


Vandaag een dag om te relaxen. Misschien wilt u genieten aan dek of deelnemen aan een workshop.
21 septemberi 2020 Dag op zee    +

22 september Los Angeles +


Aankomst in Los Angeles. Deze dag genieten we van een halve dag excursie in Los Angeles. We maken kennis met Beverly Hills, Rodeo Drive en andere hoogtepunten van deze wereldse stad. Daarna worden naar ons hotel gebracht.
23 september 2020 Los Angeles    +


In de loop van de dag transfer naar de luchthaven voor de rechtstreekse vliegreis naar Amsterdam.
24 septemberi 2020 Amsterdam       +


Aankomst in Amsterdam.
Reissommen per persoon in een 2-persoonshut of penthouse


Hut met raam/categorie C2 € 4.395
Hut met raam/categorie C1 € 4.495
Hut met privé balkon /categorie B 2 € 5.339
Hut met privé balkon /categorie B 1 € 5.475
Concierge Level met privé balkon/cat. A3 € 5.695
Concierge Level met privé balkon/cat.A 2 € 5.750
Concierge Level met privé balkon/cat.A 1 € 5.895
Penthouse Suite met privé balkon/ cat. PH 3 € 6.750
Penthouse Suite met privé balkon/ cat. PH 2 € 6.950
Penthouse Suite met privé balkon/ cat. PH 1 € 7.150
Wat is inclusief in deze cruisetour?


Inclusief in deze reis:

Vliegreis met KLM (non-stop) • 13-daagse cruise • Transfers, excursie en 1 hotelovernachting (o.b.v. logies) in Vancouver • Tijdens de cruise: volpension, gebruik van specialiteitenrestaurants en fooien • Frisdranken en koffiespecialiteiten • WiFi aan boord • Transfers, excursies en 1 hotelovernachting in Los Angeles • Luchthaven- en havenbelasting • Ervaren Nederlandstalige reisleiding van Clara Gruben

Nu extra inclusief:

• US$ 300 boordtegoed per persoon • Wijnen, bier en champagne tijdens lunch en diner, dit arrangement vertegenwoordigt een waarde van € 415 p.p. • 3 excursies per persoon (u kunt zelf kiezen uit de ruime selectie), ter waarde van € 100- € 150 p.p./per excursie

Reissom

Wat is inbegrepen bij deze reis      +


Inclusief:

Vliegreis • 13-daagse cruise • Transfers, excursie en 1 overnachtingen (o.b.v. logies) in Vancouver • Tijdens de cruise: volpension, gebruik van specialiteitenrestaurants • Frisdranken en koffiespecialiteiten • WiFi • Transfers, excurise en 1 hotelovernachting in Los Angeles • Luchthaven- en havenbelasting • Ervaren Nederlandstalige reisleiding (bij minimaal 8 deelnemers)

Nu extra inclusief:

• US$ 300 boordtegoed per persoon • Wijnen, bier en champagne tijdens lunch en diner, ter waarde van € 415 p.p. • 3 excursies per persoon (u kunt zelf kiezen uit de ruime selectie), ter waarde van € 100 - € 150 p.p./per excursie
Reissom in een buitenhut / categorie C 1 € 4.495 per persoon       +


Hut met venster (buitenhut in de categorie C1), ongeveer 15 m2, ligging midscheeps.
Uw hut is voorzien van een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden (een voor Oceania exclusief ontwikkeld Ultra Tranquility Bed) en toiletartikelen van Bvlgari. Roomservice is 24 uur per dag beschikbaar. Uw hut is voorzien van een flat-screen televisie met DVD speler en uitgebreide mediatheek, WiFi, een schrijftafel, badjassen en slippers, een haardroger en kluisje. Alle hutten zijn rookvrij.
Reissom in een balkonhut /categorie B 2 € 5.339 per persoon      +


Hut met privé balkon (balkonhut in de categorie B2), ongeveer 20 m2. Ligging voorzijde van het schip.
Uw hut is voorzien van een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden (een voor Oceania exclusief ontwikkeld Ultra Tranquility Bed) en toiletartikelen van Bvlgari. Roomservice is 24 uur per dag beschikbaar. Uw hut is voorzien van een flat-screen televisie met DVD speler en uitgebreide mediatheek, WiFi, een schrijftafel, badjassen en slippers, een haardroger en kluisje. Alle hutten zijn rookvrij. U beschikt over een privé balkon.
Reissom in een balkonhut / categorie B1 € 5.475 per persoon         +


Hut met privé balkon (balkonhut in de categorie B 1), ongeveer 20 m2, liggin net voor of net achter midscheeps.
Uw hut is voorzien van een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden (een voor Oceania exclusief ontwikkeld Ultra Tranquility Bed) en toiletartikelen van Bvlgari. Roomservice is 24 uur per dag beschikbaar. Uw hut is voorzien van een flat-screen televisie met DVD speler en uitgebreide mediatheek, WiFi, een schrijftafel, badjassen en slippers, een haardroger en kluisje. Alle hutten zijn rookvrij. U beschikt over een privé balkon.
Reissom in een balkonhut Concierge Level / categorie A 3 € 5.695 per persoon  +


Hut met privé balkon (balkonhut in de categorie A 3), ongeveer 20 m2, voor- of achterzijde van het schip.

Uw hut is voorzien van een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden (een voor Oceania exclusief ontwikkeld Ultra Tranquility Bed) en toiletartikelen van Bvlgari. Roomservice is 24 uur per dag beschikbaar, met uitgebreide menukeuzes van het restaurant. Uw hut is voorzien van een flat-screen televisie met DVD speler en uitgebreide mediatheek, WiFi, een schrijftafel, badjassen en slippers, een haardroger en kluisje. Alle hutten zijn rookvrij. U beschikt over een privé balkon. Wasserij-service (tot 3 waszakken per cruise). Fles Champagne in uw hut bij inscheping. Pritority inscheping en priority bij reserveringen specialiteitenrestaurants. Toegang tot het zonnedek bij de Canyon Ranch. Gebruik van iPad (op aanvraag). Kashmier dekens voor gebruik op het balkon.

Schoenpoetsservice en strijkservice. Gebruik van de Concierge lounge en assistentie.

Reissom in een balkonhut Concierge Level / categorie A 2 € 5.750 per persoon  +


Hut met privé balkon (balkonhut in de categorie A 2), ongeveer 20 m2, ligging net voor of net achter midscheeps.

Uw hut is voorzien van een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden (een voor Oceania exclusief ontwikkeld Ultra Tranquility Bed) en toiletartikelen van Bvlgari. Roomservice is 24 uur per dag beschikbaar, met uitgebreide manukeuzes van het restaurant. Uw hut is voorzien van een flat-screen televisie met DVD speler en uitgebreide mediatheek, WiFi, een schrijftafel, badjassen en slippers, een haardroger en kluisje. Alle hutten zijn rookvrij. U beschikt over een privé balkon. Wasserij-service (tot 3 waszakken per cruise). Fles Champagne in uw hut bij inscheping. Pritority inscheping en priority bij reserveringen specialiteitenrestaurants. Toegang tot het zonnedek bij de Canyon Ranch. Gebruik van iPad (op aanvraag). Kashmier dekens voor gebruik op het balkon

Schoenpoetsservice en strijkservice. Gebruik van de Concierge lounge en assistentie.
Reissom in een Penthouse Suite / Categorie PH 3 € 6.750 per persoon       +


Suite met privé balkon (balkonsuite in de categorie PH 3), ongeveer 29 m2, ligging voor- of achterzijde van het schip.

Uw suite is voorzien van een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden (een voor Oceania exclusief ontwikkeld Ultra Tranquility Bed) en toiletartikelen van Bvlgari. Uitgebreide roomservice is 24 uur per dag beschikbaar, met menukeuzes van het restaurant. Uw suite is voorzien van een flat-screen televisie met DVD speler en uitgebreide mediatheek, WiFi, een schrijftafel, badjassen en slippers, een haardroger en kluisje. Alle suites zijn rookvrij. U beschikt over een privé balkon. Wasserij-service (tot 3 waszakken per cruise). Fles Champagne in uw suite bij inscheping. Pritority inscheping en priority bij reserveringen specialiteitenrestaurants. Toegang tot het zonnedek bij de Canyon Ranch. Gebruik van iPad (op aanvraag). Kashmier dekens voor gebruik op het balkon. Schoenpoetsservice en strijkservice. Gebruik van de Concierge lounge en assistentie. Butlerservice in uw suite.
Reissom in een balkonhut Concierge Level / categorie A 1 € 5.895 per persoon  +


Hut met privé balkon (balkonhut in de categorie A 1), ongeveer 20 m2, ligging midscheeps.

Uw hut is voorzien van een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden (een voor Oceania exclusief ontwikkeld Ultra Tranquility Bed) en toiletartikelen van Bvlgari. Roomservice is 24 uur per dag beschikbaar, met uitgebreide menukeuzes van het restaurant. Uw hut is voorzien van een flat-screen televisie met DVD speler en uitgebreide mediatheek, WiFi, een schrijftafel, badjassen en slippers, een haardroger en kluisje. Alle hutten zijn rookvrij. U beschikt over een privé balkon. Wasserij-service (tot 3 waszakken per cruise). Fles Champagne in uw hut bij inscheping. Pritority inscheping en priority bij reserveringen specialiteitenrestaurants. Toegang tot het zonnedek bij de Canyon Ranch. Gebruik van iPad (op aanvraag). Kashmier dekens voor gebruik op het balkon

Schoenpoetsservice en strijkservice. Gebruik van de Concierge lounge en assistentie.
Reissom in een Penthouse Suite / Categorie PH 2 € 6.950 per persoon       +


Suite met privé balkon (balkonsuite in de categorie PH 2), ongeveer 29 m2, ligging net voor of net achter midscheeps.

Uw suite is voorzien van een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden (een voor Oceania exclusief ontwikkeld Ultra Tranquility Bed) en toiletartikelen van Bvlgari. Roomservice is 24 uur per dag beschikbaar, met menukeuzes van het restaurant. Uw suite is voorzien van een flat-screen televisie met DVD speler en uitgebreide mediatheek, WiFi, een schrijftafel, badjassen en slippers, een haardroger en kluisje. Alle suites zijn rookvrij. U beschikt over een privé balkon. Wasserij-service inclusief (tot 3 waszakken per cruise). Fles Champagne in uw suite bij inscheping. Pritority inscheping en priority bij reserveringen specialiteitenrestaurants. Toegang tot het zonnedek bij de Canyon Ranch. Gebruik van iPad (op aanvraag). Kashmier dekens voor gebruik op het balkon. Schoenpoetsservice en strijkservice. Gebruik van de Concierge lounge en assistentie. Butlerservice in uw suite.
Reissom in een Penthouse Suite / Categorie PH 1 € 7.150 per persoon      +


Suite met privé balkon (balkonsuite in de categorie PH 1), ongeveer 29 m2, ligging midscheeps.

Uw suite is voorzien van een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden (een voor Oceania exclusief ontwikkeld Ultra Tranquility Bed) en toiletartikelen van Bvlgari. Roomservice is 24 uur per dag beschikbaar, met menukeuzes van het restaurant. Uw suite is voorzien van een flat-screen televisie met DVD speler en uitgebreide mediatheek, WiFi, een schrijftafel, badjassen en slippers, een haardroger en kluisje. Alle suites zijn rookvrij. U beschikt over een privé balkon. Wasserij-service inclusief (tot 3 waszakken per cruise). Fles Champagne in uw suite bij inscheping. Pritority inscheping en priority bij reserveringen specialiteitenrestaurants. Toegang tot het zonnedek bij de Canyon Ranch. Gebruik van iPad (op aanvraag). Kashmier dekens voor gebruik op het balkon. Schoenpoetsservice en strijkservice. Gebruik van de Concierge lounge en assistentie. Butlerservice in uw suite.
Reissom in een buitenhut / categorie C 2 € 4.395 per persoon       +


Hut met venster (buitenhut in de categorie C2), oppervlakte ongeveer 15 m2, ligging voorzijde van het schip.
Uw hut is voorzien van een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden (een voor Oceania exclusief ontwikkeld Ultra Tranquility Bed) en toiletartikelen van Bvlgari. Roomservice is 24 uur per dag beschikbaar. Uw hut is voorzien van een flat-screen televisie met DVD speler en uitgebreide mediatheek, WiFi, een schrijftafel, badjassen en slippers, een haardroger en kluisje. Alle hutten zijn rookvrij.

Regatta van Oceania Cruises
Datum: van 9 tot 24 september 2020


Gletsjers, Inside Passage en met bezoek aan o.a. Vancouver Island, Vancouver en Los Angeles

Clara Gruben:
‘Alaska is een schitterend vaargebied wat steeds weer blijft boeien en bekoren. Veel plaatsen zijn over de weg moeilijk bereikbaar, wat een cruise extra aantrekkelijk maakt. Imposante fjorden, stadjes waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan en een interessante geschiedenis maken Alaska tot een adembenemende ‘must-see’ bestemming. Als u Alaska wilt zien aan boord van een niet te groot cruiseschip, maar juist ‘weg van de massa’, dan is de Regatta van Oceania Cruises de perfecte keuze voor u.  Aan boord van Oceania geniet u van heerlijke culinaire verrassingen en van persoonlijke aandacht door een uiterst attente bemanning. Dat wilt u toch ook?’