Waarom 

Clara's Choice

Het is mijn passie om u te voorzien van de meest schitterende cruise-ervaringen

Mijn naam is Clara Gruben. Sinds 1996 ben ik werkzaam in de mooie cruisebranche.
 

Lang geleden maakte ik mijn eerste cruise als studiereis. Vooraf had ik dezelfde vooroordelen die ik ook nu nog vaak hoor: dat het alleen voor rijke senioren zou zijn, dat je ‘opgesloten zit’ op een schip, etc.

Maar toen ik twee dagen aan boord was, heb ik naar huis gebeld met de mededeling: dit gaan wij ook doen! Eerst met jonge kinderen, later met tieners en nu varen ze als jong volwassenen nog steeds graag mee. Maar ik cruise ook graag met mijn partner.

 

Hoeveel cruises ik al gemaakt heb? Ik ben opgehouden met tellen: door de jaren heen heb ik al zo veel mooie continenten en bestemmingen per cruise mogen bezoeken,  met veel rederijen en schepen.

Ik weet als geen ander dat er voor iedereen een passende rederij en cruise is. Daarom voorzie ik ook u graag van een prachtige cruise-ervaring. 

 

Contact

T +31 6 27109448  (ook voor Whatsapp)

E  clara@claraschoice.nl

FB.png
insta.png

Clara’s Choice/Clara Gruben is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij United Travel ; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs.
Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel (ANVR 5471 en SGR 3642). U boekt bij en betaalt aan United Travel (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59901152).

Privacy statement