top of page

Over Clara's Choice

kop.png
golf-goud.png
aan%20dek2_edited.jpg

Het is mijn passie om u te voorzien van de meest schitterende cruise-ervaringen

Graag stel ik mij aan u voor, ik ben Clara Gruben.
Sinds 1996 ben ik werkzaam in de mooie cruisebranche.

 

Een cruise is een heerlijke manier van vakantie vieren: dagelijks nieuwe bestemmingen ontdekken om daarna weer thuis te komen in uw varende hotel. Aan boord kunt u ontspannen aan dek, een interessante lezing of verrassende theatervoorstelling bijwonen of culinair genieten in één van de restaurants. En dan noem ik slechts een paar mogelijkheden…

Voor mij is dat gemakkelijk om te zeggen, maar u wilt misschien liever lezen over de vooroordelen, bijvoorbeeld over het ‘opgesloten’ zijn aan boord? Ik had deze vooroordelen ook tijdens mijn eerste cruise, lang geleden. Maar vanaf de eerste cruise was ik ‘om’. Ik vertel u graag meer over een cruise-vakantie en het leven aan boord!

U bent op zoek naar de ultieme cruise-ervaring, u wilt het goed geregeld hebben en de juiste keuzes maken. Ik weet als geen ander dat er voor iedereen een passende rederij en cruise is. Uw wensen en criteria staan centraal en daar laat ik mijn voorstellen op aansluiten.


Door de jaren heen heb ik al zo veel mooie continenten en bestemmingen per cruise mogen bezoeken,  met veel rederijen en schepen. Van die ervaring kunt u profiteren!

bottom of page