INSIDE PASSAGE EN MET BEZOEK AAN
O.A. SAN FRANCISCO, VANCOUVER ISLAND EN VANCOUVER

cLangs de fantastische kust

van AlaskaHieronder leest u alle details over deze prachtige reis met de Regatta van Oceania Cruises.  Ik werk altijd op maat, geheel naar de wensen van mijn gasten. Wenst u informatie over de reis of het schip of een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met mij op. Ik assisteer u graag!

 

Informatiemiddag

 

Op zaterdagmiddag 26 oktober a.s. vertelt Clara Gruben u vrijblijvend over deze reis, over Alaska en over Oceania Cruises. U bent van harte welkom in Hotel van der Valk te De Bilt (vlakbij de A28). Koffie en thee staan klaar. Na aanmelding (telefonisch of per mail) ontvangt u uw gratis toegangskaart en de routebeschrijving.

De reis

Deze begeleide reis heeft alle hoogtepunten van Alaska in zich.
Na twee dagen in het prachtige San Francisco varen we via Astoria naar de mooiste bestemmingen van Alaska.
In Sitka, Skagway, Juneau, Ketchikan en Wrangell kunt u de geschiedenis van zowel de goudkoortsperiode als van de oorspronkelijke bewoners ontdekken.

En dan de natuur… fjorden, besneeuwde bergtoppen en adembenemende gletsjers wachten op u. Met een beetje geluk spot u ‘wildlife’ als beren en walvissen.
Na het varen langs de uitgestrekte naaldbossen van de Inside Passage en een bezoek aan het mooie Vancouver Island eindigt deze reis in de bezienswaardige stad Vancouver. 

 

Vaarschema & Reissom

Vaarschema van dag tot dag

30 april 2020 San Francisco + (klik voor meer informatie)


Rechtstreekse vliegreis met KLM van Amsterdam naar San Francisco.
Na aankomst transfer naar het hotel. De middag is ter vrije besteding. U kunt even uitrusten van de reis of een wandelingetje maken naar Union Square.
Het diner is op eigen gelegenheid, maar naar wens wordt dit gemeenschappelijk ondernomen.
1 mei 2020 San Francisco +


San Francisco
De Golden Gate Bridge, de trammetjes, Lombard Street en de Victoriaanse huizen in Pacific Heights zijn allemaal onmiskenbaar onderdeel van het straatbeeld van San Francisco. We zien het tijdens een halve dag excursie in San Francisco.

De middag is vrij. Een bezoek aan Fisherman's Wharf of Alcatraz behoren tot de mogelijkheden. Ik assisteer en adviseer u graag.
2 mei 2020 San Francisco - Oceania Regatta +


San Francisco
Vandaag begint onze cruise!
Na het ontbijt vertrekken we per bus naar de befaamde Fisherman's Wharf. Daar ligt de Regatta van Oceania voor ons klaar. Inscheping vanaf ongeveer 11.30 uur. De middag kunnen we gebruiken om het schip te verkennen en eigen te maken. Tegen 18.00 uur gaan we aan dek. We varen onder de beroemde Golden Gate Bridge door richting de Oceaan. Noordwaarts!
3 mei 2020 Dag op zee +


Dag op zee
Vandaag kunt u even bijkomen van de eerste dagen van de reis. Een heerlijke dag aan boord. Misschien wilt u naar één van de lezingen over Alaska. Wilt u zich liever terugtrekken met een goed boek, in één van de lounges of aan dek? Of deelnemen een sportieve activiteit? Er zijn vele mogelijkheden en u zult zich zeker niet vervelen.
4 mei 2020 Astoria +


Astoria, Oregon Bezoek aan de oudste nederzetting ten westen van de Rocky Mountains, gesticht aan het begin van de 19e eeuw. Astoria in die eeuw ook veel immigranten aan, die de visserij als inkomstenbron hebben geïntroduceerd. De zalmvisserij is er altijd nog befaamd. Vanaf 1921 was er een veerdienst over de Columbia-rivier, tussen de stad Astoria en de staat Washington. In 1966 werd deze veerdienst vervangen door de 6 km lange, steile burg. Het is een leuk een bezienswaardig stadje!
5 mei 2020 Dag op zee +


Dag op zee
Weer een heerlijke dag om te ontspannen, wat sportieve activiteiten te ondernemen of aan een workshop deel te nemen.
6 mei 2020 Ketchikan +


Ketchikan, Alaska. Het kleine, smalle stadje Ketchikan ligt in de zuidelijkste punt van de staat Alaska, ter hoogte van de Canadese provincie British Columbia. Het stadje bestaat voornamelijk uit gekleurde houten huizen die op steigers in het water steunen.
Hier kunt u een excursie maken naar de Misty Fjords. Maar een wandeling door het Totempalen-park leert u ook meer over de geschiedenis van de ‘native’ bewoners.
7 mei 2020 Sitka +


Sitka, Alaska (schip voor anker, u wordt met 'tenderbootjes' naar de wal gebracht)
Hoewel nog steeds klein, is Sitka qua oppervlakte één van de grotere bestemmingen van Alaska. De naam Sitka is afgeleid van de woorden Shee At'Iká, wat in de inheemse taal 'Volk aan de buitenland van het eiland' betekent. Aan het begin van de 19e eeuw was er een hevige strijd tussen de Russische militaire macht en de inheemse bevolking. Van beide zijn de invloeden te zien. Ook hier zijn verschillende excursies te maken.
8 mei 2020 Hubbard Glacier +


Hubbard Glacier
De gletsjers van Alaska zijn adembenemend en heel fotogeniek. Hubbard Gletsjer is één van de mooiste gletsjers, waar het schip heel dicht langs kan varen. Natuurlijk prachtig als de zon schijnt, maar als het bewolkt is variëren de kleuren net zo mooi!
9 mei 2020 Skagway +


Skagway, Alaska
Dit stadje ligt aan het einde van het langste en diepste glaciale fjord van Alaska. Het werd gebouwd tijdens de goudkoortsperiode, in 1897. Ook nu nog kan het zo figureren in een film. Leuke houten huizen en winkels met kenmerkende geveltjes. Hier kunt u per trein de White Pass & Yukon Route verkennen. De locomotief en oude wagons maken een spectaculaire reis door de bergen. Met geluk kunt u onderweg berggeiten, maar ook beren spotten.
10 mei 2020 Juneau +


Juneau, Alaska
Dit is officieel de hoofdstad van Alaska, maar bij aankomst door het lange fjord lijkt het qua grootte niet meer dan een provinciestadje. Het historische centrum ligt tegen Mount Juneau en Mount Roberts, waar hele mooie wandelingen gemaakt kunnen worden. Het startpunt van de kabelbaan is in de onmiddellijke nabijheid van het cruiseschip. Bovendien is dit een perfecte plek om in de baai nabij de Mendenhall gletsjer walvissen te spotten.
11 mei 2020 Wrangell +


Wrangell Narrows, Alaska
Wrangell is één van de oudste nederzettingen van Alaska die niet door de oorspronkelijke bewoners is gesticht. Het werd genoemd naar baron Ferdinand von Wrangell, het toenmalige hoofd van de Russische belangen in Alaska. Handel speelde hier in de 19e eeuw een heel belangrijke rol, in de periode dat Alaska nog bij Rusland hoorde. Wie geïntrigeerd is door geschiedenis en cultuur kan er hier genoeg over vinden. Maar ook de natuur rondom Wrangell is zeer de moeite waard.
12 mei 2020 Inside Passage +


Inside Passage
Dit is eigenlijk een dag op zee, maar het landschap zal u niet vervelen. Het schip vaart door de Inside Passage, tussen diverse eilanden en oneindige naaldbossen. Met een beetje geluk kunt u vandaag beren of walvissen zien.
13 mei 2020 Victoria, Vancouver Island +


Victoria, Vancouver Island, Canada.
Victoria is de hoofdstad van de provincie Brits-Columbia. De stad ligt in het uiterste zuidoosten van Vancouver Island en is vernoemd naar koningin Victoria. Hier kunt u een bezoek brengen aan Butchart Gardens, de beroemde tuinen, die jaarlijks miljoenen bezoekers ontvangen.
14 mei 2020 Vancouver +


Vancouver, Canada
Vandaag komt uw mooie cruise tot een einde. Na het ontbijt vindt de ontscheping plaats. Maar Vancouver heeft veel te bieden en u kunt vandaag nog genieten van de stad tijdens een stadstour met de historische wijk Gastown, Stanley Park en Granville Island.
In de middag transfer naar de luchthaven voor de rechtstreekse vliegreis van Vancouver naar Amsterdam (met KLM).
15 mei 2020 Amsterdam +


Aankomst in Amsterdam.

Reissom

Wat is inbegrepen bij deze reis +


Inclusief:

Vliegreis • 13-daagse cruise • Transfers, excursie en 2 overnachtingen (o.b.v. logies) in San Francisco • Tijdens de cruise: volpension, gebruik van specialiteitenrestaurants • Frisdranken en koffiespecialiteiten • WiFi • Transfer en excursie in Vancouver • Luchthaven- en havenbelasting • Ervaren Nederlandstalige reisleiding (bij minimaal 8 deelnemers)

Nu extra inclusief:

• US$ 300 boordtegoed per persoon • Wijnen, bier en champagne tijdens lunch en diner, ter waarde van € 415 p.p. • 3 excursies per persoon (u kunt zelf kiezen uit de ruime selectie), ter waarde van € 100 - € 150 p.p./per excursie
Reissom in een buitenhut / categorie C 1 € 4.275 per persoon +


Hut met venster (buitenhut in de categorie C1), ongeveer 15 m2, ligging midscheeps.
Uw hut is voorzien van een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden (een voor Oceania exclusief ontwikkeld Ultra Tranquility Bed) en toiletartikelen van Bvlgari. Roomservice is 24 uur per dag beschikbaar. Uw hut is voorzien van een flat-screen televisie met DVD speler en uitgebreide mediatheek, WiFi, een schrijftafel, badjassen en slippers, een haardroger en kluisje. Alle hutten zijn rookvrij.
Reissom in een balkonhut /categorie B 2 € 4.995 per persoon +


Hut met privé balkon (balkonhut in de categorie B2), ongeveer 20 m2. Ligging voorzijde van het schip.
Uw hut is voorzien van een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden (een voor Oceania exclusief ontwikkeld Ultra Tranquility Bed) en toiletartikelen van Bvlgari. Roomservice is 24 uur per dag beschikbaar. Uw hut is voorzien van een flat-screen televisie met DVD speler en uitgebreide mediatheek, WiFi, een schrijftafel, badjassen en slippers, een haardroger en kluisje. Alle hutten zijn rookvrij. U beschikt over een privé balkon.
Reissom in een balkonhut / categorie B1 € 5.075 per persoon +


Hut met privé balkon (balkonhut in de categorie B 1), ongeveer 20 m2, liggin net voor of net achter midscheeps.
Uw hut is voorzien van een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden (een voor Oceania exclusief ontwikkeld Ultra Tranquility Bed) en toiletartikelen van Bvlgari. Roomservice is 24 uur per dag beschikbaar. Uw hut is voorzien van een flat-screen televisie met DVD speler en uitgebreide mediatheek, WiFi, een schrijftafel, badjassen en slippers, een haardroger en kluisje. Alle hutten zijn rookvrij. U beschikt over een privé balkon.
Reissom in een balkonhut Concierge Level / categorie A 3 € 5.295 per persoon +


Hut met privé balkon (balkonhut in de categorie A 3), ongeveer 20 m2, voor- of achterzijde van het schip.

Uw hut is voorzien van een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden (een voor Oceania exclusief ontwikkeld Ultra Tranquility Bed) en toiletartikelen van Bvlgari. Roomservice is 24 uur per dag beschikbaar, met uitgebreide menukeuzes van het restaurant. Uw hut is voorzien van een flat-screen televisie met DVD speler en uitgebreide mediatheek, WiFi, een schrijftafel, badjassen en slippers, een haardroger en kluisje. Alle hutten zijn rookvrij. U beschikt over een privé balkon. Wasserij-service (tot 3 waszakken per cruise). Fles Champagne in uw hut bij inscheping. Pritority inscheping en priority bij reserveringen specialiteitenrestaurants. Toegang tot het zonnedek bij de Canyon Ranch. Gebruik van iPad (op aanvraag). Kashmier dekens voor gebruik op het balkon.

Schoenpoetsservice en strijkservice. Gebruik van de Concierge lounge en assistentie.

Reissom in een balkonhut Concierge Level / categorie A 2 € 5.375 per persoon +


Hut met privé balkon (balkonhut in de categorie A 2), ongeveer 20 m2, ligging net voor of net achter midscheeps.

Uw hut is voorzien van een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden (een voor Oceania exclusief ontwikkeld Ultra Tranquility Bed) en toiletartikelen van Bvlgari. Roomservice is 24 uur per dag beschikbaar, met uitgebreide manukeuzes van het restaurant. Uw hut is voorzien van een flat-screen televisie met DVD speler en uitgebreide mediatheek, WiFi, een schrijftafel, badjassen en slippers, een haardroger en kluisje. Alle hutten zijn rookvrij. U beschikt over een privé balkon. Wasserij-service (tot 3 waszakken per cruise). Fles Champagne in uw hut bij inscheping. Pritority inscheping en priority bij reserveringen specialiteitenrestaurants. Toegang tot het zonnedek bij de Canyon Ranch. Gebruik van iPad (op aanvraag). Kashmier dekens voor gebruik op het balkon

Schoenpoetsservice en strijkservice. Gebruik van de Concierge lounge en assistentie.
Reissom in een Penthouse Suite / Categorie PH 3 € 6.195 per persoon +


Suite met privé balkon (balkonsuite in de categorie PH 3), ongeveer 29 m2, ligging voor- of achterzijde van het schip.

Uw suite is voorzien van een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden (een voor Oceania exclusief ontwikkeld Ultra Tranquility Bed) en toiletartikelen van Bvlgari. Uitgebreide roomservice is 24 uur per dag beschikbaar, met menukeuzes van het restaurant. Uw suite is voorzien van een flat-screen televisie met DVD speler en uitgebreide mediatheek, WiFi, een schrijftafel, badjassen en slippers, een haardroger en kluisje. Alle suites zijn rookvrij. U beschikt over een privé balkon. Wasserij-service (tot 3 waszakken per cruise). Fles Champagne in uw suite bij inscheping. Pritority inscheping en priority bij reserveringen specialiteitenrestaurants. Toegang tot het zonnedek bij de Canyon Ranch. Gebruik van iPad (op aanvraag). Kashmier dekens voor gebruik op het balkon. Schoenpoetsservice en strijkservice. Gebruik van de Concierge lounge en assistentie. Butlerservice in uw suite.
Reissom in een balkonhut Concierge Level / categorie A 1 € 5.450 per persoon +


Hut met privé balkon (balkonhut in de categorie A 1), ongeveer 20 m2, ligging midscheeps.

Uw hut is voorzien van een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden (een voor Oceania exclusief ontwikkeld Ultra Tranquility Bed) en toiletartikelen van Bvlgari. Roomservice is 24 uur per dag beschikbaar, met uitgebreide menukeuzes van het restaurant. Uw hut is voorzien van een flat-screen televisie met DVD speler en uitgebreide mediatheek, WiFi, een schrijftafel, badjassen en slippers, een haardroger en kluisje. Alle hutten zijn rookvrij. U beschikt over een privé balkon. Wasserij-service (tot 3 waszakken per cruise). Fles Champagne in uw hut bij inscheping. Pritority inscheping en priority bij reserveringen specialiteitenrestaurants. Toegang tot het zonnedek bij de Canyon Ranch. Gebruik van iPad (op aanvraag). Kashmier dekens voor gebruik op het balkon

Schoenpoetsservice en strijkservice. Gebruik van de Concierge lounge en assistentie.
Reissom in een Penthouse Suite / Categorie PH 2 € 6.425 per persoon +


Suite met privé balkon (balkonsuite in de categorie PH 2), ongeveer 29 m2, ligging net voor of net achter midscheeps.

Uw suite is voorzien van een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden (een voor Oceania exclusief ontwikkeld Ultra Tranquility Bed) en toiletartikelen van Bvlgari. Roomservice is 24 uur per dag beschikbaar, met menukeuzes van het restaurant. Uw suite is voorzien van een flat-screen televisie met DVD speler en uitgebreide mediatheek, WiFi, een schrijftafel, badjassen en slippers, een haardroger en kluisje. Alle suites zijn rookvrij. U beschikt over een privé balkon. Wasserij-service inclusief (tot 3 waszakken per cruise). Fles Champagne in uw suite bij inscheping. Pritority inscheping en priority bij reserveringen specialiteitenrestaurants. Toegang tot het zonnedek bij de Canyon Ranch. Gebruik van iPad (op aanvraag). Kashmier dekens voor gebruik op het balkon. Schoenpoetsservice en strijkservice. Gebruik van de Concierge lounge en assistentie. Butlerservice in uw suite.
Reissom in een Penthouse Suite / Categorie PH 1 € 6.650 per persoon +


Suite met privé balkon (balkonsuite in de categorie PH 1), ongeveer 29 m2, ligging midscheeps.

Uw suite is voorzien van een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden (een voor Oceania exclusief ontwikkeld Ultra Tranquility Bed) en toiletartikelen van Bvlgari. Roomservice is 24 uur per dag beschikbaar, met menukeuzes van het restaurant. Uw suite is voorzien van een flat-screen televisie met DVD speler en uitgebreide mediatheek, WiFi, een schrijftafel, badjassen en slippers, een haardroger en kluisje. Alle suites zijn rookvrij. U beschikt over een privé balkon. Wasserij-service inclusief (tot 3 waszakken per cruise). Fles Champagne in uw suite bij inscheping. Pritority inscheping en priority bij reserveringen specialiteitenrestaurants. Toegang tot het zonnedek bij de Canyon Ranch. Gebruik van iPad (op aanvraag). Kashmier dekens voor gebruik op het balkon. Schoenpoetsservice en strijkservice. Gebruik van de Concierge lounge en assistentie. Butlerservice in uw suite.
Reissom in een buitenhut / categorie C 2 € 4.195 per persoon +


Hut met venster (buitenhut in de categorie C2), oppervlakte ongeveer 15 m2, ligging voorzijde van het schip.
Uw hut is voorzien van een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden (een voor Oceania exclusief ontwikkeld Ultra Tranquility Bed) en toiletartikelen van Bvlgari. Roomservice is 24 uur per dag beschikbaar. Uw hut is voorzien van een flat-screen televisie met DVD speler en uitgebreide mediatheek, WiFi, een schrijftafel, badjassen en slippers, een haardroger en kluisje. Alle hutten zijn rookvrij.

Optionele verlenging Rocky Mountaineer

Optionele verlenging van 14 tot 20 mei 2020 met de spectaculaire Rocky Mountaineer + (klik hier)


Vanuit Vancouver heeft u de mogelijkheid een fantastische ontdekkingsreis door de Canadese Rockies te maken. En dat met één van de meest luxe treinen ter wereld: de Rocky Mountaineer. Zittend in de bovenste etage van een luxe treinwagon met een vrijwel geheel glazen dak, wordt u door de gastvrouwen en -heren met heerlijke drankjes en hapjes in de watten gelegd en voorzien de koks u van een heerlijk ontbijt en lunch. Op deze manier kunt u genieten van de schitterende panorama’s die de Rockies u te bieden heeft. De trein rijdt langs vergezichten en spectaculaire canyons. Wordt er ‘wildlife’ gespot, dan wordt de snelheid meteen verminderd. De gastvrouwen en -heren voorzien u van veel informatie over de regio en zijn bovendien fantastische 'story-tellers'. Overnachten doet u niet aan boord van de trein, maar in goede hotels in authentieke plaatsjes als Kamloops, Jasper en bij Lake Louise. Ook ziet u tijdens dit programma ook de immense Columbia Icefields, het felblauwe Lake Louise en het mooie Yoho National Park.

Als u deze reis wilt verlengen met dit ‘once in a lifetime’ arrangement, dan is het reisschema als volgt.

Reissom van deze verlenging:

€ 2.875 per persoon (bij tweepersoonsbezetting)

Inbegrepen:

- Goldleaf-seat boven in de treinwagon gedurende de 2-daagse treinreis - Ontbijt en uitgebreide meergangen-lunch in de trein op beide treindagen - Koffie, thee, frisdranken, ruime selectie alcoholische dranken in de trein - Lunch tijdens de excursie op Columbia Icefield - 5 Hotelovernachtingen op basis van logies - Alle transfers volgens programma en bovengenoemde excursies - Tickets voor de Lookout-tower in Vancouver U vliegt (rechtstreeks per KLM) terug van Calgary naar Amsterdam (in plaats van de terugvlucht vanaf Vancouver naar Amsterdam volgens het arrangement).
14 mei 2020 Vancouver +


Na de stadstour Vancouver (waarna de groep naar de luchthaven vertrekt) heeft u gelegenheid om de Vancouver Lookout-tower te bezoeken. De tickets hiervoor zijn inbegrepen. Overnachting in Vancouver.
15 mei 2020 Vancouver-Kamloops +


Per bus wordt u naar het station van Vancouver gebracht, waar het team van Rocky Mountaineer klaarstaat om u te verwelkomen. U heeft alle tijd om aan boord te gaan en uw plaatsen in te nemen, terwijl de eerste drankjes al worden rondgebracht. Vervolgens zet de trein zich in beweging voor het eerste gedeelte van deze schitterende treinreis. De canyons, rivieren en watervallen van Cascade Mountains, Hell’s Gate en Fraser Canyon zijn panoramische hoogtepunten van deze dag. Aan het einde van de dag komt de trein aan in Kamloops. Per bus wordt u naar uw hotel gebracht, waar de koffers al in uw kamer staan.
16 mei 2020 Kamloops-Jasper +


Opnieuw een dag in de Rocky Mountaineer en deze dag biedt zo mogelijk nog meer spektakel, want vandaag staan de Cariboo Mountains, Mount Robson (met zijn duizelingwekkende hoogte van 4000 meter), Pyramid Falls, Yellow head Pass en North Thompson River op het programma. Aan het einde van de dag arriveert u in Jasper, een plaatsje in de provincie Alberta, dat te midden van gletsjers en rivieren ligt en waar in de winter geskied wordt. Ook hier wordt u weer per bus naar uw hotel gebracht, maar niet nadat u afscheid hebt genomen van het team van gastvrouwen en -heren van de Rocky Mountaineer.
17 mei 2020 Jasper-Columbia Icefields-Lake Louise +


Vandaag brengt u een bezoek aan een fantastisch natuurfenomeen: de Columbia Icefields. Hier gaat u aan boord van de Ice Explorer (zie foto hieronder) om één van de grootste ijsvlaktes ten zuiden van de Poolcirkel, de Athabasca-gletsjer te ontdekken. Boven de gletsjers is een glazen brug gebouwd, de Glacier Skywalk, waar u eveneens toegang toe krijgt. Hier ervaart u de weidsheid van de gletsjers, watervallen en de Sunwapta-vallei. Na de inbegrepen lunch gaat de tocht verder en na een korte stop bij Bow Lake arriveert u bij het prachtige Lake Louise, waar u zult overnachten.
18 mei 2020 Lake-Louise-Yoho National Park-Banff +


Vandaag bezoekt u het mooie Yoho National Park en brengt u een bezoek aan Emerald Lake, Kicking Horse River. Ook kunt u bovenop de ‘keertunnels’, de Spiral Tunnels kijken. De locomotief rijdt in deze tunnels beide keren onder zijn achterste wagons door of eroverheen om het hoogteverschil te kunnen overbruggen. Aan het einde van de middag wordt u naar uw hotel in Banff gebracht, alweer zo’n mooi gelegen stadje midden in de Rockies.
19 mei 2020 +


Vandaag heeft u een bustransfer naar Calgary. Vanaf hier vliegt u met KLM (rechtstreekse vliegreis) naar Amsterdam.
20 mei 2020 +


Aankomst in Amsterdam.

Regatta van Oceania Cruises
Datum: van 30 april t/m 15 mei 2020


Gletsjers, Inside Passage en met bezoek aan o.a. San Francisco, Vancouver Island en Vancouver

 

 

Clara Gruben:
‘Alaska is een schitterend vaargebied wat steeds weer blijft boeien en bekoren. Veel plaatsen zijn over de weg moeilijk bereikbaar, wat een cruise extra aantrekkelijk maakt. Imposante fjorden, stadjes waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan en een interessante geschiedenis maken Alaska tot een adembenemende ‘must-see’ bestemming. In mei zijn de bergtoppen nog besneeuwd en ontwaakt de natuur. Als u Alaska wilt zien aan boord van een niet te groot cruiseschip, maar juist ‘weg van de massa’, dan is de Regatta van Oceania Cruises de perfecte keuze voor u.  Aan boord van Oceania geniet u van heerlijke culinaire verrassingen en van persoonlijke aandacht door een uiterst attente bemanning. Dat wilt u toch ook?’ 

Contact

T +31 6 27109448  (ook voor Whatsapp)

E  clara@claraschoice.nl

FB.png
insta.png

Clara’s Choice/Clara Gruben is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij United Travel ; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs.
Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel (ANVR 5471 en SGR 3642). U boekt bij en betaalt aan United Travel (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59901152).

Privacy statement