top of page

Cruise Bestemmingen

Waar gaan 'mijn' cruises naartoe? 
Een simpele vraag met een even simpel antwoord: overal waar de zee is.
Logo Clara's Choice

Ik werk samen met rederijen wereldwijd die diverse routes en cruises aanbieden. Van de Middellandse Zee tot de Noorse fjorden, Baltische Staten, en het Caraïbische gebied - populaire cruisebestemmingen waar ik u graag naartoe breng. Maar ook in Azië, Afrika en Zuid-Amerika zijn prachtige vaarroutes te ontdekken.

Voor natuurliefhebbers zijn cruises naar Alaska, Spitsbergen, de Galapagos-eilanden, het Amazonegebied en Antarctica absolute musts.

 

Ik heb ze allemaal bezocht en sta klaar om u te adviseren. Waar wilt u naartoe? Laat het me weten, en ik maak het mogelijk.

Toasting on Cruise

Meest schitterende cruise-ervaringen

1-Halong-Bay_Klein_edited.jpg
Azië:
veelvoud aan cultuur en natuur

Het continent Azië... het is immens groot. De veelzijdigheid is enorm, zowel culinair als cultureel. Enorme tempels, metropolen, prachtige stranden en uitgestrekte rijstvelden, u vindt het hier allemaal.

 

Of het nu Thailand, Cambodja, Indonesië, China, Japan of Maleisië betreft: cruiseschepen varen er de prachtigste routes, zodat u vele indrukken opdoet tijdens uw reis!

Ondanks dat wij als Nederlanders als zeer bereisd bekend staan, valt er in Europa nog veel te ontdekken. Wat dacht u van een cruise naar de Noorse fjorden of rondom Engeland?

 

Ook in het Middellandse Zee-gebied zorgen rederijen voor nieuwe havens in de routes, zoals op Corsica en Sardinië en langs de Spaanse kust. Allemaal heerlijke plekken om gedurende uw cruise te ontdekken.

 

Ook pittoreske havens in Montenegro en Albanië vormen een aanvulling op dit vaargebied.

3-europa-klein_edited.jpg
Europa:
nog zoveel te ontdekken
Screenshot 2021-06-04 at 09.30.26.png
Antarctica:
once-in-a-lifetime

Het beste bereikbaar vanaf de zuidpunt van Argentinië, is dit continent uniek in zijn soort. In een hele stille wereld wachten enorme ijssculpturen, majestueuze gletsjers en uitgestrekte ijsvlakten op u.

 

De fauna is niet te vergelijken met elders in de wereld: grote populaties walvissen, pinguïns, zeeleeuwen en zeeolifanten laten zich gemakkelijk zien.

 

Een ongeëvenaarde cruise-ervaring!

Diepe fjorden, hoge bergen en enorme gletsjers worden in dit gebied afgewisseld met uitgestrekte valleien en kleine dorpjes met houten huisjes. 

In de zomer varen de cruiseschepen langs de mooie kust en schitterende gletsjers. In de aanleghavens onderweg worden uiteenlopende excursies aangeboden om kennis te maken met de uitgestrekte natuur en bijzondere geschiedenis.

 

Uitstekend te combineren met een (trein)reis door de Canadese Rockies!

4-alaska-klein_edited.jpg
Alaska:
voor natuurliefhebbers
5-australie-klein_edited.jpg
Australië en Nieuw Zeeland:
een combinatie van cultuur & natuur

Waar Australië een land is van ruige berggebieden en een intrigerende outback, biedt Nieuw Zeeland gletsjers, vulkanen, fjorden en enorme hoogvlaktes.

 

Tel daarbij bezienswaardige steden op en u hebt fantastische ingrediënten voor een memorabele cruise.

 

Uitstekend te combineren met mooie landprogramma's om de cultuur en natuur maximaal te ontdekken.

Wie droomt er nu niet van een cruise langs tropische eilanden met palmbomen, afgewisseld met kleurrijke bestemmingen en culturen...

 

Terwijl de eilanden u lokken met zon, zee en strand, bieden landen als Costa Rica, Guatemala en Mexico u een scala aan interessante Maya-geschiedenis en bezienswaardigheden.

 

Het Panamakanaal verbindt hier de Caraïbische Zee met de Grote Oceaan en voor cruiseliefhebbers is dit een niet te missen beleving!

8-ZA_31-klein_edited.jpg
Caribbean en Latijns-Amerika: kleurrijk en tropisch
7-machu-picchu-43387-klein_edited.jpg
Zuid-Amerika:
een veelvoud aan culturen

Of het nu de Spaanstalige landen als Colombia, Peru of Argentinië zijn of het Portugeestalige Brazilië, op dit continent is alles groots en weids.

 

Bovendien biedt het u een caleidoscoop van mensen en culturen. De oeroude Inca-beschaving en de geschiedenis van de ontdekkingsreizigers hebben hun stempel op Zuid-Amerika gedrukt.

 

De Chileens fjorden en het prachtige Argentijnse Patagonië vormen een groot contrast met de noordelijker gelegen oerwouden en tevens de brug naar het continent Antarctica. 

Niet alleen Zuid-Afrika is een bezoek waard vanwege de schitterende natuur en de aanwezigheid van 'the big five'. 

 

Ook andere Afrikaanse landen als Namibië, Mozambique en Tanzania verdienen uw bezoek en zijn onderdeel van de mooiste cruiseroutes.

 

De ideale gelegenheid voor een safari in de enorme natuurparken, het beleven van woestijnen, bergen en watervallen. 

6-afrika-klein_edited.jpg
Afrika:
absolute schoonheid
bottom of page