top of page

Over Clara's Choice

Het is mijn passie om u te voorzien van de meest schitterende cruise-ervaringen!
waterfall-g37961581a_1920.jpg

Ontdek Uw Perfecte Cruise

Welkom bij Clara's Choice, waar uw cruiseplannen de persoonlijke aandacht krijgen die ze verdienen. Op zoek naar de beste cruise-ervaring? Laat mij u helpen!

Veel zoekmachines bieden slechts een beperkt beeld, met 'vanaf'-prijzen en weinig details over hutten en locaties. Laat mij u begeleiden door de zee van mogelijkheden, en ontdek de unieke ligging en eigenschappen van elke accommodatie, van binnenhut tot suite.

Met Clara's Choice wordt elke cruise op maat gemaakt. Ik denk met u mee, breng nieuwe ideeën in, en zorg ervoor dat u de reisbeleving krijgt die bij u past. Maak gebruik van mijn expertise zonder extra kosten, want ik geloof dat persoonlijke service vanzelfsprekend is bij elke cruise.

Uw droomcruise is binnen handbereik. Neem nu contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek de scherpste tarieven en exclusieve promoties, inclusief aanvullende services zoals vliegreizen, hotelverblijf en landprogramma's.

Kies Clara's Choice voor een cruise die perfect bij u past!

Logo Clara's Choice

Op maat met persoonlijke aandacht!

Op zoek naar de beste cruise-ervaring? Stop met zoeken en ontdek uw ideale reis met mijn persoonlijke begeleiding.

Veel zoekmachines geven slechts een beperkt beeld, maar ik breng helderheid in de zee van mogelijkheden. Ontdek de unieke ligging en eigenschappen van elke hutaccommodatie, tot en met de ruimste suite aan boord. 

Met mijn hulp wordt uw cruisevakantie een schitterende herinnering voor altijd. Ik denk met u mee en kom met ideeën waar u misschien nog niet aan had gedacht. Zo wordt het gegarandeerd een cruise die bij u past.

En maakt dit uw reis duurder? Nee! Ik ben op de hoogte van de exclusieve promoties van de diverse rederijen en dankzij de inkoopkracht van United Travel en de Cruise Specialisten kunt u profiteren van de beste tarieven.

Laat ons samen uw droomcruise realiseren. Neem nu contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Persoonlijk en flexibel Advies, zonder extra kosten:

Of het nu bij u thuis is, via een video- of telefoongesprek, ik sta klaar om u kosteloos en vrijblijvend te adviseren over uw cruiseplannen. Maak nu een afspraak!

Bij het plannen van een cruise denk ik aan uw gemak. Geen vaste kantooruren, maar de flexibiliteit om mij overdag, 's avonds of zelfs in het weekend te bereiken. Bel, mail, of stuur een WhatsApp-bericht, en ik reageer meteen of bel zo spoedig mogelijk terug.

Uw perfect geregelde reis begint hier. Ik beantwoord al uw vragen, regel administratieve taken en stuur uw reisbescheiden per post.

 

Kortom, ik neem al het werk uit handen zodat u volop kunt genieten van de voorpret en uw reis!

01P04135.jpg
bottom of page